سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بسا شیفته دلداده بدان که نام نیکش بر زبانها افتاده [نهج البلاغه]
 

 

 

وبلاگ های قرآنی Quranic Weblogs

تناقض‌گویی برخی مستشرقان درباره قرآن و سنت زمینه‌ساز اهانت‌ها است 

 تبلیغات گسترده گروه‌های تبشیری مسیحی، تناقض‌گویی برخی مستشرقان درباره تعالیم و آموزه‌‌‌های قرآن کریم و سنت نبوی(ص) و همچنین، تکیه بر احادیث و روایات ضعیف و جعلی، از عواملی است که دست‌آویز احزاب افراطی غرب برای توهین به مقدسات اسلامی شده‌است.

به گزارش قرآن بلاگ به نقل از خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا)، حجت‌الاسلام و المسلمین «فؤاد کاظم المقدادی»، دبیر‌کل مجمع علمی «ثقلین» عراق با اعلام این مطلب افزود: برخی شرق‌شناسان از سر کینه‌توزی، با تفاسیر نادرست و مغرضانه درباره مبادی و اصول اسلام و هم‌سو با رسانه‌های تبلیغاتی جوامع غربی، تلاش‌می‌کنند تصویر نادرستی از قرآن کریم و نبی‌اکرم(ص) به غیرمسلمانان ارایه‌دهند.

وی افزود: بی‌حرمتی به مقدسات اسلامی و تحریف تعالیم صحیح اسلام، اقدام جدیدی از سوی دشمنان کوردل نیست، بلکه توهین به انبیاء و مقدسات ادیان در طول تاریخ به شکل و شیوه‌های مختلف ادامه‌‌یافته و‌ در حقیقت، این اهانت‌ها از زمان ظهور نخستین پیامبر تا زمان نبوت پیامبر گرامی اسلام(ص) وجود‌ داشته‌است‌ که به‌عنوان نمونه می‌توان به آزار و اذیت پیامبر(ص) و بی‌حرمتی به مقدسات اسلامی از سوی مشرکان قریش اشاره‌کرد.

توهین به مقدسات؛ مقدمه‌ا‌ی برای هجوم غرب به جهان اسلام

المقدادی در ادامه با اشاره به این‌که توهین به مقدسات اسلامی، مقدمه‌ا‌ی برای یورش و تهاجم غرب به کشورهای اسلامی به شمارمی‌‌آید، تصریح‌کرد: انتشار تصاویر موهن به نبی‌اکرم(ص) در روزنامه‌های غرب و تولید فیلم ضدقرآنی، طرح وسیع و همه‌جانبه از سوی افراطیون و تندورها برای خدشه‌دار کردن تصویر حقیقی دین اسلام است، اما با وجود همه این موانع، اسلام ناب و سیره و سنت نبی‌اکرم(ص) متناسب با زمان و مکان ادامه ‌یافته‌است.

وی اظهارکرد: هم‌اکنون کفر جهانی به سرکردگی غرب، تهاجم جدیدی بر ضد کشورهای اسلامی آغازکرده و هدف دشمنان از این اهانت‌ها، غصب بیداری فکری و فرهنگی امت اسلام است و غربی‌ها تلاش می‌کنند با توهین به اسلام و آسیب‌رساندن به معنویات مسلمانان، آن‌ها را تحقیرکرده و عظمت آن‌ها را نابود و حالتی از شک و تردید بین مسلمانان نسبت به تعالیم دینی ایجادکنند.

حجت‌الاسلام و المسلمین کاظم المقدادی همچنین افزود: با توجه به این‌که جوامع غربی در طول تاریخ از دین اسلام و دست‌آوردهای علمی اندیشمندان مسلمان تأثیرپذیرفته و هم‌اکنون گرایش غربی‌ها به دین اسلام روزافزون است، توهین به مقدسات اسلامی و ارایه تصویری غیرواقعی و خشن از مسلمانان را به‌عنوان راه‌کاری برای توقف گسترش این دین مبین انتخاب‌کرده‌اند.

موضع مسلمانان در برابر اهانت‌ها باید متکی بر اسلوب قرآنی باشد

دبیر‌کل مجمع علمی «ثقلین» عراق در ادامه با اشاره به این‌که اسلام دین صلح، حق و عدالت است، تأکیدکرد: باید طرح گسترش اسلام و قراردادن تعالیم آن به‌عنوان رسالت جهانی که بشریت را به سوی عدالت و سعادت سوق‌می‌دهد، تقویت‌کرد و از سوی دیگر موضع مسلمانان در برابر این اهانت‌ و بی‌حرمتی‌ها باید حکمیانه و متکی بر اسلوب قرآنی باشد.

وی توضیح‌داد: علمای اسلام نیز در این زمینه وظیفه خطیری دارند، چراکه این اندیشمندان و مبلغان هستند که می‌توانند حقیقت و جوهره واقعی اسلام را به غیرمسلمانان القا‌کرده و آن‌ها نباید تنها به دفاع جزئی و سطحی از آموزه‌های اسلامی اکتفانکنند.

فؤاد کاظم المقدادی اظهارکرد: حفظ هویت اسلامی، پاسخی منفعلانه و غیرمستقیم به توهین جوامع غربی علیه اسلام است و مسلمانان، به‌ویژه اقلیت‌های ساکن غرب در زمینه حفظ هویت دینی، شعایر اسلامی و برپایی آیین‌های و مراسم‌های مذهبی باید بیشتر فعال‌باشند و برای ارایه اسلام اصیل که تندروی، خشونت و تروریست را محکوم‌می‌کند، تلاش‌کنند.

تندروی و تروریست در دیدگاه و اصول اسلامی جایگاهی‌ندارد

وی با اشاره به این‌که مؤسسه‌ها و انجمن‌های اسلامی غرب وظیفه‌ مهمی در زمینه دعوت به اسلام اصیل و صلح‌طلب دارند، تأکیدکرد: تندروی و تروریسم در دیدگاه و اصول اسلامی جایگاهی‌ندارد و اقلیت‌ها نیز باید برای واکنش در برابر توهین به مقدسات از پیوستن به گروه‌های تندرو خودداری‌کنند.

دبیر‌کل مجمع علمی «ثقلین» عراق در پاسخ به سؤال خبرنگار ایکنا درباره نقش دانشگاه الأزهر به‌عنوان مرکز دینی جهان اسلام و حوزه‌های علمیه در مقابله صحیح با توهین به مقدسات در غرب گفت: متأسفانه باید به این مسأله اذعان‌کنیم که حوزه‌های علمیه دینی و در رأس آن دانشگاه الأزهر به رسالت خود در زمینه بیان معارف صحیح قرآنی و سیره و سنت نبوی(ص) عمل‌نکرده‌اند، چرا که بیان اسلام حقیقی نیازمند علما و اندیشمندان برجسته مسلمان و فقهاء و اندیشمندانی است که شرایط و مقتضیات زمان و مکان را درک‌کنند و تنها به کتا‌ب‌های گذشته و قدیمی در این زمینه اکتفانکنند، بلکه باید اسلام را از طریق ارایه دیدگاه‌ها و نظریات جدید و با زبان عقل و منطق به مردم و غیرمسلمانان بشناسانند.

وی گفت: ما در هنگام تألیف کتب اسلامی و انجام تحقیق و پژوهش‌هایی علمی در زمینه علوم اسلامی باید احساس‌کنیم که مخاطبان ما همه بشریت و پیروان ادیان و فرهنگ‌های مختلف هستند و از تمسک به تعصب‌گرایی و تقدس‌گرایی افراطی خودداری‌کنیم، چراکه هم‌اکنون کتب زیادی در زمینه تعالیم و مبادی اسلام نوشته‌شده، اما این دست‌آرودهای علمی و دینی بسیار مهجور است و حتی در بسیاری از جوامع اسلامی کاربردی‌ندارد.

دبیر‌کل مجمع علمی«ثقلین» عراق در پایان‌ گفت: کشورهای اسلامی برای پاسخ‌گویی صحیح به توهین جوامع غربی باید رسانه‌های تبلیغاتی، مطبوعات و صنعت چاپ اسلامی را فعال‌کرده و کتاب‌هایی با موضوعات مختلف که دربردارنده آموزه‌ها و ارزش‌های اخلاقی همه پیروان ادیان، فرهنگ و تمدن‌های مختلف جهان باشد، تألیف‌کنند و این موضوعی است که در آن نقص و خلاء بزرگی است که علما و اندیشمندان مسلمان باید اهتمام بیشتری نسبت به آن داشته‌باشند. 





  • کلمات کلیدی : اخبار قرآنی

  • ::: پنج شنبه 87/2/26 ::: ساعت 2:26 صبح :::   توسط شهرمجازی قرآن کریم 
    نظرات شما: نظر